about me


annie vagyok. 20 éves, győri lakos. a külsőm ellenére eléggé átlagosnak mondanám magam: vannak barátaim, céljaim, nagyon sok mindent szeretek és utálok. körülbelül 14 éves korom óta festem a hajam. még nem tervezem azt, hogy egyszer 'normálisra' fessem be. az első piercingemet is körülbelül 14 évesen szurattam, de még szeretnék párat. összesen 5 piercingem van: köldök, septum, nyelv, snakebite. továbbá 3 tetoválásom van, az egyik a bal alkaromon, a másik a jobb kézfejemen, a harmadik pedig a jobb alkaromon. ha már a külsőnél tartunk, van egy 22-es fültágítóm is. 175 cm vagyok, a súlyomat sose tartom számon, de nem is szeretem az alakomat. boldog kutyatulajdonos vagyok: van egy kislány stafim. 2013.07.07. óta kapcsolatban vagyok, szóval azóta én vagyok a világ legboldogabb embere. 

 ● blog ●
● contacts ●
● képek ●
● my butterflies ●
● about me ●
● vendégkönyv ●
● friends ●


 


 i love you. <3. 


 

 
sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
music

CSS Codes

 
friends

röviden leírom, hogy mit szeretek a barátaimban és kik ők valójában. :). 

Tomi. 
   vele kezdeném, mert nem csak, hogy a párom, de egyben a legjobb barátom is. szeptemberben volt 15 éve, hogy megismertük egymást [, igen, mi már az oviban együtt homokoztunk]. általánosban is egy iskolába jártunk és még középiskolába is - habár 2 év kimaradással, mert más iskolába jártam. de amikor átmentem, ő egyből felismert. :). 
  imádom a stílusát. hihetetlenül őszinte, ha valami baja van vagy nem tetszik neki, azt elmondja, akár mennyire is sértődik meg rajta az illető. egy kicsit egoista, de az elfér. :). teljes mértékben megbízok benne, ha baj van, ő biztos ottvan mellettem. ő az első olyan barátom, aki nem szeretne megváltoztatni, nem zavarná az se, ha naponta lenne más hajszínem és már a piercingektől ki se látszanék. ő azért szeret, aki vagyok, és ezt tisztelem benne a legjobban. :).

Viktória. 
  őt már 7 éve ismerem. eleinte nem annyira voltunk jóban, habár sose utáltuk egymást. nagyon sokszor beszélgettünk - inkább facen, és egyre többet jártunk egy közösségbe, egyre többet találkoztunk egymással. az utóbbi pár hónapban meg egészen összemelegedtünk, persze ennek csak örülni tudok. :). 
  hatalmas szíve van, bármiről el lehet vele beszélgetni. segít nekem mindenben és ahol tudok én is megpróbálok neki tanácsot adni. önzetlenül ad mindent, ami kevés emberre jellemző már. imádom a stílusát és azt, hogy szinte mindenhez ért, ami engem érdekel. :D. őszinte és gátlástalan. [persze ezt úgy értem, hogy nála nincsenek tabu témák. :).] ő a legboldogabb ember, akit ismerek, pedig tudom, hogy miken ment keresztül. 

Nicole. 
  az a vicces, hogy őt nem olyan rég óta ismerem. nincs még egy éve se. de megérzi az ember - főleg ennyi csalódás után -, hogy kit nevezhet barátnak és ki az, aki csak haver. nagyon sok mindenről elbeszélgetünk, nincs tabu témánk. :). 
  imádom, hogy őszinte. [néha túlságosan is. :D.] imádok vele beszélni, tudja mikor hülyéskedünk és mikor beszélünk komolyabb dolgokról. imádom a stílusát, imádoma zt, hogy fel meri vállalni azok után is, hogy ez miatt mennyiszer rúgtak belé. egy kicsit önbizalomhiányos, de ettől lesz olyan aranyos. :D. ha bármi problémám van, vele nyugodtan megoszthatom anélkül, hogy mástól hallanám vissza. :). 


 

 

Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás